Bedrijf - Historie

DE MOEDT is opgericht door Henk en Rinus de Moedt. Zij startte vanuit Naaldwijk de eerste activiteiten van een voegbedrijf. Aanvankelijk werden vele tuinderswoningen en tuindersschuren gevoegd. Vrij snel na de start waren er vele Westlandse aannemers die het voegwerk uitbesteedde aan DE MOEDT. Na een aantal jaren werd naast het voegen van nieuwbouw ingezet op renovatie van oudere woningen. Hierdoor werd een solide basis voor het familiebedrijf gelegd.

Nu 25 jaar later, hebben de zoons van Henk; Rinus Jr en Rob de Moedt ook hun intrede gemaakt in het bedrijf. In de afgelopen jaren is tevens de vraag ontstaan vanuit de opdrachtgevers om meerdere diensten te leveren, hieruit zijn de werkzaamheden aan de gevels uitgebreid en bieden wij het totale pakket aan van glasbewassing tot het aanbrengen van graffiti-coatings.

In 2010 heeft DE MOEDT Facility Projects zijn eerste activiteiten gestart en biedt in de breedste zin van het woord SUPPORT aan eigenaren van woningen, bedrijfspanden en kassencomplexen. DEMOPRO is onze leverancier van producten for professionals op het gebied van gevelproducten. De producten zijn door de jarenlange ervaring afgestemd op onze werkzaamheden en worden tevens geleverd aan derden.

De bedrijven van DE MOEDT hebben een gestage groei doorgemaakt de laatste jaren. Er is gebouwd aan een enthousiast team die beschikt over alle specialisaties. De bedrijven van DE MOEDT werken regelmatig samen, gebruikmakend van elkaars specialismen en kwaliteiten om aan alle vragen van de opdrachtgever te kunnen voldoen.

01-03-2016 De Moedt beschikt over nieuw straalapparatuur Torbo systeem

12-02-2016 Gevel Impregneren?

03-01-2016 Waarom onderhoud aan uw gevel

Meer nieuws